Om Langå guiden

Langå guiden startede som privat hobby-projekt i 2011. Baggrunden for Langå guiden var, at der ikke har været nogen samlede hjemmeside om Langå på internettet længe. Samtidig har der været et tomrum siden Langå kommune lukkede i 2007, og Langå let bliver glemt som lille stationsby i den store Randers kommune. Senere lukkede lokalbladet Lokal Nyt. 

Fra 2015 er der åbnet en ny officiel hjemmeside om Langå by: www.langaa.dk, som er støttet af Randers kommune, og udvikles med frivilligt arbejde af kommunikationsgruppen under “Langå i Udvikling”. Efter denne hjemmesides åbning kommer der ikke flere nye blogindlæg på selve Langå Guiden mere.

På Langå Guiden vil dog forsat være opdaterede link-lister til Langå by som supplement til byens nye officielle hjemmeside Langaa.dk.

Der er indsat lidt Google Annoncering på Langå Guidens sider, for at dække udgifter til webhosting, domæneafgifter, IT, software etc. Annoncerne er ikke nødvendigvis et udtryk for Langå-guidens anbefalinger, men vises og administreres automatisk af Google.

Fotos og tekster på langaa-guiden.dk følger gældende lov i Danmark om ophavsret.

Er du interesseret i et samarbejde med Langå guiden eller sponsorat, så brug kontakt-formularen

—————————————————

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger
Som bruger af Langaa-guiden.dk vil jeg gerne gøre dig opmærksom på, at Langaa-guiden.dk tillader Google Adsense at lægge og læse cookies i din browser med henblik på at levere en bedre annonceringsoplevelse. Dette er helt normal praksis på internettet, men hvis du ikke ønsker dette, kan du til hver en tid deaktivere cookies via dine browser-indstillinger.

 

Del denne side - på forhånd tak: