Langå Rotary Klub

Hvad er Rotary?
Det er en humanitær (velgørende) organisation  med 31000 klubber verden over. Samlet omkring det kendte Rotary tandhjul, som symbol for en drivende kraft i et stort netværk. Med hjælpefonde for aktiviteter og bistand samt ungdomsudveksling, der gør Rotary kendt overalt. Hver klub fungerer selvstændigt, med sit eget Rotary hjul i det fælles indgreb. Medlemmer er Mænd eller Kvinder som viser initiativ og virkelyst i en levende klub og med et fagområde som giver spredning i klubben og almen udvikling på tværs af faggrænser og niveau. Se www.rotary.dk

Langå Rotary Klub er startet i 1984 ved et lokalt initiativ, bistået af erfarne Rotarianere fra naboklubber i Bjerringbro, Randers, Hadsten m.fl. Mange aktiviteter fra kendte foredrag til gode virksomhedsbesøg og hjælp til Afrika har skabt respekt om klubben i mere end 25 år. Ungdomsudveksling fra Langå lokalområde til udlandet er også et kendetegn for klubben. Se omtale her på Langå Guiden med henvisning til “Oplev verden med Rotary” for 15-25 årige. Som Rotarianer har man også “nøgle” til alle klubber i verden for besøg eller kontakt. Kontingent går mest til ungdomsudveksling og bidrag til internationale og lokale hjælpefonde.

Oplev verden med Langå Rotary Klub. Et tilbud til unge mellem 15 og 25 år. Specielt i Langå lokalområde, Stevnstrup, Laurbjerg, Ulstrup m.fl. Et par uger eller længere tids ophold i udlandet. Betal selv rejsen. Normalt gratis ophold. 

Links

——————————————————————————————-

Del denne side - på forhånd tak: